Lyt til uddrag
Lyt

Agent 6

Moskva 1965
Leo Demidov har som tidligere KGB-agent forbud mod at rejse ud af Sovjetunionen. Så da hans to adoptivdøtre bliver inviteret til Amerika på en "fredstur" for at fremme forholdet mellem de to koldkrigsfjender, må han med bange anelser sende sin kone Raisa af sted sammen med pigerne. Men hvorfor er lige hans familie blevet udvalgt?

Da det værst tænkelige sker, og et mord finder sted, sidder Leo sønderknust tilbage i Moskva. Både USA og USSR lægger låg på sagen, så det er op til ham selv at finde ud af, hvad der virkelig skete i New York, og han begynder at planlægge sin flugt ud af landet.

I en spændende og nervepirrende jagt på sandheden, følger vi Leo fra 1950’ernes Moskva over 1960’ernes New York til det krigshærgede Kabul i 1980’erne. Han bliver konfronteret med foruroligende nyt om sit land, sin familie og ikke mindst sig selv, men han giver ikke op, før han har fundet den ene person, der kan give ham de endelige svar: Agent 6.

Den Booker-nominerede Tom Rob Smith fortæller med sine krimier ikke blot en isnende uhyggelig kriminalhistorie; han fortæller også en elementært spændende og rystende historie om Sovjettiden.

Det skrev anmelderne om DEN HEMMELIGE TALE:

***** (5 stjerner)
"Så det risler ned ad ryggen ..."
– Jan Vandall, metroXpress

"Efter sin fantastiske debut-roman, Barn nr. 44, fortsætter Tom Rob Smith, hvor han slap."
– Jens Vestergaard, JydskeVestkysten
119,94  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato26 okt. 2012
Sprogdan
ISBN lydbog9788711385043