Førstehjælp til feedback – Giv andre noget at vokse af

Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
93,75  DKK

Vi har alle brug for feedback, for det giver os energi, selvtillid og motivation at blive anerkendt. Samtidig har vi brug for, at nogen korrigerer os, så vi ikke gentager fejl, dårlige vaner og ubetænksom opførsel. Gør din feedback mere kvalificeret – både på arbejde og derhjemme.

Lær at give feedback

Førstehjælp til feedback er en bog med baggrund, øvelser og værktøjer, så du kan blive bedre til at give feedback. Både den daglige og den formaliserede.

Når du giver feedback, skal du være bevidst om:

- Sproget 
 Bl.a. Går du efter manden eller bolden? Sprogets magi. Karakterforbandelser. Skrift over for samtale. Vi hører det, vi forstår.

- Formen
Bl.a. Hvordan formulerer man spørgsmål? Hvad koster en skideballe? Hvordan hæver du dig over snot- og tåregrænsen? Hvad er der galt med pædagogsandwichen?

- Hensigten og resultatet
Bl.a. Når feedback er som hvidt sukker. Hvor dybt vil du ramme? Ligeværd. “Du er jo et kvaj til feedback”. At mene noget med sin feedback. Timing.

Bogens budskab er: Giv hinanden noget at vokse af!

Læs fagbladet Journalistens anmeldelse.

Hør interview med Anderst Stahlschmidt hos JP Radio.

Anders Stahlschmidt er journalist og kommunikationsrådgiver. Han er partner i Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation og arbejder med storytelling og med at træne og udvikle personlige kompetencer inden for kommunikation. Tidligere tv-vært på DR og TV2 og underholdningschef på Nordisk Film.

UdgaveEdition 1
Trykt sideantal177 Sider
Udgivelsesdato10 feb. 2015
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN epub9788702088250
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu