Læs uddrag
Læs

Salattøsens grønne hverdag

Denne ny bog fra SalatTøsen, alias Mette Løvbom, er fuld af nytænkte, skønne, sunde og smukke salater, der alle indeholder masser af smag, og som kan bruges til enhver lejlighed og i enhver tænkelig sammenhæng.
Som titlen antyder, er det salater, der er nemme at lave i hverdagen, så man også indirekte får hjælp til at få mere grønt indenbords i det daglige, sådan som rigtig mange af os har brug for og godt af. Med SalatTøsens salater kan man slet ikke lade være med at spise mere af alt det sunde.
Bogen indeholder lige så mange salater som sidst og er bygget op præcis som den første bog med salater til de fire sæsoner, herunder med en bred palet af gode danske grøntsager samt dressinger, knas & knæk og sylt. Derudover giver SalatTøsen tips til, om salaten fx er god til madpakken næste dag, hvis man skulle have en rest tilbage. Og læserne får for første gang konkrete tips til, hvordan de kan opbygge deres eget salatværksted derhjemme, så familien altid kan fremtrylle en salat på under 10 minutter.
En hverdagskogebog fyldt med årstidsbestemte salater med saft og kraft. Simpel grøn mad til hele familien.
206,25  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal216 Sider
Udgivelsesdato02 okt. 2018
Sprogdan
ISBN epub9788740051001