Om forfatteren

Marion Lennox (born 1953 in Australia) is a writer of over 110 romance novels. She began publishing in 1990, and has also written romantic novels under another pseudonym, Trisha David.

Læs uddrag
Læs

Eleanors baby/Redning i Cradle Lake

Eleanors baby

Overklassepigen fra New York møder lægen fra Texas ... er det kun for sjov, eller bliver det alvor?

Den generte læge, Eleanor Aston, datter af en kendt senator, går ud med den charmerende læge, Tyler Donaldson fra Texas. I begyndelsen gør Eleanor det kun for at tilfredsstille sin far, men pludselig er det alvor for både hende og Tyler, og en enkelt skøn nat får følger. Kan de holde det skjult for paparazzifotograferne?

 



Redning i Cradle Lake

Fergus Reynard har forladt Sydney for at vikariere i Cradle Lake i håb om, at det kan hjælpe med til at hele hans knuste hjerte. Og det kan det … mest af alt på grund af Ginny Vientals lattermilde og omsorgsfulde natur. Ginny ved, at hun ikke kan indlede et forhold til denne vidunderlige mand, mens hun selv bakser med dybt alvorlige problemer. Men Fergus vil ikke lade hende flygte fra deres kærlighed, selvom det er ensbetydende med, at han skal give sit hjerte til den lille niece, som hun også skal tage sig af. Og dermed påtage sig en rolle, som han troede, han aldrig ville kunne påtage sig igen … nemlig rollen som far.

Romantisk kærlighedshistorie fra Harlequin
89,19  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 mar. 2014
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150783223