Lyt til uddrag
Lyt

Blodigt regnskab

En kvindelig fuldmægtig bliver sendt til Jylland for at efterforske en gruvækkende og kompliceret sag om tre anbragte drenge, der alle er blevet myrdet inden for kort tid. En sag der viser sig at have en nærmest terapeutisk virkning på hende, der for kort tid siden har mistet både mand og barn. En samtidskritisk kriminalroman om plejebørn og dystre familieforhold.

Vibeke Marx (f.1948) er en helt central stemme i den danske samtidslitteratur, når det kommer til at skildre de mennesker, der lever på samfundets bund. Hun brød for alvor igennem som skønlitterær forfatter i 1990 med ungdomsromanen Held og lykke Robinson, der vandt en nordisk ungdomsbogskonkurrence. Hun bevæger sig inden for flere forskellige genre, og hendes forfatterskab tæller romaner og noveller til både børn, unge og voksne. Fælles for alle hendes bøger er hendes store sociale engagement, der gør hende til én af den moderne, danske litteraturs stærkeste samtidskritiske stemmer.

"Underholdende, spændende og vedkommende med et særdeles kritisk indblik i plejebørns opvækst og en bidende anklage mod 90er-Danmark." - Berlingske Tidende. "Romanen handler om en kvindes forsoning med skæbnen og hendes hjælpeløshed over for den måde, myndigheder behandler unge tabere på. Den handler indigneret om et stykke Danmark, hvor smånazisme og udtalt racisme hører til dagens og virkelighedens orden." - Bo Tao Michaëlis, Politiken.
82,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato10 jul. 2017
Sprogdan
ISBN lydbog9788711820612