Lyt til uddrag
Lyt

Hårde pakker – erotiske noveller

"Jeg skulle iføre mig en rød dragt, en hue og et stort, hvidt julemandsskæg. Og julemanden skulle dele gaver ud. Det var alle glade for. Især begge mine ekskoner, som sendte mig lystige blikke, da jeg trådte frem i min forklædning og begyndte at tale med dyb stemme.

Kvinderne elsker julen, og i år har julemanden faktisk tænkt sig at give dem noget helt særligt. Det synes julemanden, at de to ekskoner har fortjent. For gaverne hører jo julen til, og det er som bekendt mere tilfredsstillende at give end at få. Det synes julemanden i hvert fald. Præcis som hans ekskoner. Det slog ham, hvor stort held han havde haft her i livet – trods alt – med kærligheden og med kvinderne. Han følte en indre varme og en enorm glæde over, at denne jul kunne komme til at byde på noget helt nyt ..."

De to erotiske noveller i "Hårde pakker" emmer af lyst og liderlighed og kan læses af både kvinder og mænd. Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.
34,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato16 jul. 2021
Udgivet afCupido
Sprogdan
ISBN lydbog9788726651942