Lyt til uddrag
Lyt

Søde synder

Maya Francetti er glad og tilfreds med sit liv. Hun udlever sin barndomsdrøm i sin lille café, hvor hun hver dag sælger kager og andre søde sager til Münchens travle forretningsfolk, og hun har to bedste veninder, som hun har kendt lige siden gymnasietiden.

Derfor bliver Maya en smule forarget, da hendes to veninder foreslår hende, at de sammen skal tage på et flirtekursus for singler på et idyllisk hotel nord for den østrigske grænse. For skulle hun virkelig have brug for at lære at flirte?

Godt nok søger hun dækning bag disken i sin café, hver eneste gang den lækre Max vinker til hende fra sin sportsforretning på den anden side af gaden – hvilket nok ikke ligefrem er den mest ideelle måde at erobre hans hjerte på – så måske det alligevel ikke skader med lidt hjælp? Og når det kommer til stykket, er Maya faktisk også overbevist om, at hun ikke er den eneste af de tre veninder, der kunne trænge til at lære noget, når det kommer til kærlighed ...

Kira Licht (f. 1980) er født og opvokset i Japan og i Tyskland, hvor hun studerede biologi og medicin, før hun blev forfatter. SØDE SYNDER er hendes debutroman.
82,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato17 nov. 2015
Sprogdan
ISBN lydbog9788711513606