Skindød

Lydbog
 
187,50  DKK
En uidentificeret kvinde lader til bare at være endnu et kadaver i lighuset, indtil retsmediciner Maura Isles ser liget åbne øjnene.
Den meget levende kvinde bliver kørt til hospitalet med fuld udrykning, hvor hun, med chokerende kold præcision, myrder en sikkerhedsvagt og tager flere personer som gidsler … En af dem er den meget gravide patient Jane Rizzoli.
Mens de anspændte timer tikker afsted, allierer Maura sig med Janes mand, FBI-agenten Gabriel Dean, for at finde frem til den mystiske morders identitet, men sagen stikker meget dybere end bare en almindelig gidseltagning.
Kun Jane, der er fanget med en bevæbnet galning, har nøglen til at løse mysteriet. Og kun hun kan løse det, hvis hun altså overlever natten.
EN NEW YORK TIMES BESTSELLER
Actionfyldt, underholdende og umulig at lægge fra sig.
Chicago Sun-Times
En nervepirrende, stramt komponeret thriller, der fanger læseren fra første øjeblik og ikke giver slip igen før til allersidst.
Booklist
Spændingsmesteren Gerritsen tager sine læsere med på en tempofyldt og vild tur, der holder læseren fanget helt indtil den chokerende slutning.
Bangor Daily News
En stærk historie, der vil hjemsøge dig længe efter, at den sidste side er vendt.
Orlando Sentinel
Tess Gerritsens’ medicinske viden passer perfekt til historien, og hendes skrivestil danner udgangspunkt for en fængslende, spændingsladet
fortælling. Jeg er sikker på, at du vil købe Gerritsens næste bog, når du har læst Skindød.
waterstones.com
Tess Gerritsen er uddannet antropolog og læge. Hun er international bestseller­forfatter, fik sin første roman udgivet i 1987 og har i dag solgt over 30 millioner bøger. Hun har trukket sig tilbage fra sin praksis og skriver på fuld tid. Tess Gerritsen bor i Maine i USA.
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato20 dec. 2017
Udgivet afJentas
Sprogdan
ISBN lydbog9788771075267
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu