Læs uddrag
Læs

Chokoladesucces

Vil du gerne knække koden til at arbejde med tempereret chokolade? Og i tilgift have over 50 opskrifter på de lækreste flødeboller, fyldte chokolader og uimodståelige kager?
Så er denne nye bog fra bageeksperten Annemette Voss Fridthjof og hendes makker, uddannet chocolatier Iben Devantie, noget for dig. De to forfattere har lært hinanden at kende igennem Den store bagedyst, hvor de deltog i henholdsvis 2013 og 2016, og deres makkerskab bærer præg af lige dele erfaring og nytænkende idérigdom.
Det er mere populært end nogensinde blandt bageelskere og krea-folk at arbejde med chokolade, hvilket også resulterer i, at sociale medier flyder i øjeblikket over med billeder af luksuriøse chokoladekreationer.
Du kan også være med. I bogen tager Annemette og Iben dig på en let og overskuelig måde i hånden og afmystificerer alle trin og teknikker i en chokoladetemperering, så du aldrig mere vil føle berøringsangst over for chokoladen. Du får alt det vigtigste at vide om udstyr, god chokolade og faldgruber. Og så lærer du ikke mindst at støbe chokolade, dyppe i chokolade og pynte med chokolade.
Bogen er et overflødighedshorn af fyldte chokolader med alt fra saltkaramel og hindbærganache til chili- og romfyld. Den byder bl.a. også på flødeboller med solbær, passionsfrugt og en inside-out udgave, diverse chokoladebarer og skumfiduser, påskeæg, romkugler og endelig, men ikke mindst, de skønneste chokoladekager med forskellig slags pynt.
Bogen indeholder rigeligt af how to-billeder, så du tydeligt forstår instruktionerne.
206,25  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal136 Sider
Udgivelsesdato05 okt. 2021
Sprogdan
ISBN epub9788740072631