Lyt til uddrag
Lyt

Når mørket sænker sig

En mand klædt i tøj fra 1700-tallet findes myrdet på det sted, hvor et af de mest blodige slag i britisk historie engang fandt sted. Hvem er manden, og hvorfor ligger hans lig netop der, gennemboret af et tveægget skotsk sværd? Historien fanger journalisten Rebecca Connollys interesse, og snart drages hun ind i en mørk verden af politiske intriger, historiske konflikter og uforløste traumer.

Kan mordet være relateret til det filmhold, der var ved at iscenesætte det berømte slag ved Culloden på gerningsstedet? Har højrefløjsgruppen Gælisk Folkesjæl, med forbindelser til den politiske underverden, haft en finger med i spillet? Eller har mordet en helt tredje årsag?  

Da endnu et lig i historisk tøj – denne gang en uniform – dukker op, indledes et kapløb med tiden, hvor Rebecca må grave i fortiden og finde frem til, hvad det er, der ulmer under overfladen i det skotske højland.

Når mørket sænker sig er andet bind i Douglas Skeltons atmosfærefyldte bestsellerserie om den sympatiske journalist Rebecca Connolly.

150,00  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato05 jan. 2022
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN lydbog9788702351064