Lyt til uddrag
Lyt

Asfalt og blomster

En vinterdag i 1972 findes den unge enlige mor Alice Hansen myrdet i en baggård i Minefeltet i København. Den omsværmede Alice efterlader sig en lille søn, Jack. Morderen findes aldrig.

Jack vokser op hos sine bedsteforældre. Alt er mørke og tavshed. Han er optaget af at finde sin far, men bliver langsomt opslugt af 80'ernes blå melankoli med hvad det indebærer af stoffer og punkattitude. Han ender på Nørrebro som fordrukken forsanger i et støjrockband, inden han igen bryder op, og fordufter ud i det blå.

København 2015: Journalisten Mikael Busk kontaktes af kunsthistorikeren Dan Reimer som leder efter Jack Hansen. Som Busk graver i sagen om den forsvundne Jack, dukker der nye spor op i det uopklarede drab på Alice Hansen.

Asfalt og blomster er en bred fortælling om Danmark fra de nøjsomme 1960’ere til vor tids usikre individualisme. En rørende kærligheds- og familiehistorie.

Benn Q. Holm er (f. 1962) debuterede som forfatter i 1994 og har siden udgivet en lang række romaner, bl.a. Hafnia Punk og Album, der blev filmatisteret som tv-serie. Benn Q. Holm (født 1962) debuterede som forfatter i 1994 og har siden udgivet en lang række romaner, bl.a. Hafnia Punk og Album, der er filmatiseret som tv-serie.
58,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato27 nov. 2018
Sprogdan
ISBN lydbog9788726095296