Lyt til uddrag
Lyt

Miramares sjæl

Kan det være rigtigt, at Art Wellesley genoplever fuldstændig livagtige kampscener fra et tidligere liv? Næppe. Som succesfuld virksomhedsadvokat i New York ligger det milevidt fra hans sædvanlige indstilling at tro på sjælerejser og reinkarnation.

Art lider af en række skræmmende mareridt, som bliver startskuddet til hans livs nedtur. Han forsøger at opretholde orden i sit liv, og han møde den karismatiske og clairvoyante Chantalle St. James, som på forunderlig vis kan hjælpe ham. De indleder et ganske usædvanligt forhold, og sammen med Chantalle oplever Art en hidtil ukendt tiltrækning og erotisk magnetisme.

Art Wellesley får mulighed for at deltage i overtagelsen af en dansk biotekvirksomhed og griber chancen, dels for at holde hovedet koldt, dels for at følge et råd fra Chantalle. I slaget om den danske virksomhed får han kamp til stregen af en dansk kvindelig advokat, som leder ham på sporet af strandvejsvillaen Miramare, der på mærkelig vis synes at sætte gang i en lavine af spørgsmål om reinkarnation, sjælerejse og åndernes magt. Den overraskende slutning finder sted på Miramare i dagens Danmark.

ANMELDERNE SKREV
"... en forrygende roman (...) bogen er vanskelig at slippe, den giver underholdning for alle pengene i et forrygende tempo." 
– Ugemagasinet SØNDAG

"Her er der tale om en kærlighedsroman iblandet reinkarnation og åndernes magt (...) Bogen har både hed elskov, historiske optrin og beskrivelser af advokatlivet i New York."
- Lektørudtalelsen
119,94  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato21 aug. 2013
Sprogdan
ISBN lydbog9788711358351