Lyt til uddrag
Lyt

Saltvand i mine øjne

En dansk kvinde om bord på et græsk fragtskib til Afrika. Det bliver et møde med en fremmed verden. På skibet som eneste kvinde blandt 40 mænd fra Grækenland, Egypten, Maldiverne og Ghana – og i havnene langt borte fra turisternes Afrika. En skræmmende og fortryllende verden.



Begivenhederne tager hurtigt fart. Kidnapning af messedrenge, piratangreb, besøg af onde ånder og et skib, der er ved at kæntre. Heldigvis har kaptajnen – manden i hendes liv – styrke og mod til at klare skærene.



Selv hvirvles hun aktivt ind i begivenhederne, og en del kritiske situationer kræver åndsnærværelse. Men der er også pudsige episoder, hvor hun beundres som heltinde af et mandskab, der er vant til at betragte kvinder som sarte mimoser.



Den dramatiske sejltur beskrives medrivende og med dansk humor og selvironi af en kvinde, der selv lever et usædvanligt liv. Den danske forfatter Lone Spanheimer (f. 1940) er cand.psyk. og har arbejdet som psykoterapeut, erhvervsterapeut og forfatter. Hun har talt og skrevet om psykologiske emner i aviser, ugeblade og radio. Hun har blandt andet udgivet bøgerne "Saltvand i mine øjne" og "Sandhedens trange kår".
82,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato14 dec. 2018
Sprogdan
ISBN lydbog9788726135893