Om forfatteren

Liz Fielding (born in Berkshire, England) is an awarded British writer of over 60 romance novels published by Mills & Boon since 1992.

Om forfatteren

Ally Blake is an Australian writer of romance novels.

Læs uddrag
Læs

En almindelig pige/Den sexede forretningsmand/Glemte minder

En almindelig pige

Laura kan se, at kronprins Alexander af Montorino har brug for ferie - fra at være prins! Han er så stiv og formel; han trænger til at muntres op lidt og slå sig løs. Et par dage som almindelig, lige som hende. Gå på indkøb, gå tur i parken og vaske op. Alexander synes, Laura er som et frisk pust. Hun går ikke ind for det ceremonielle, og hun fortæller ham, hvad han skal gøre og ikke det modsatte! De er det perfekte makkerskab, som Alexander ønsker skal vare ved, indtil han opdager Lauras hemmelighed ...



Den sexede forretningsmand

Abbey Parrish kan ikke blive ved med at skjule sig bag sine højhalsede bluser og briller for evigt. Hvis hun ønsker at få den sexede playboy og rigmand Flynn Granger om bord i sit nye selskab, så bliver hun nødt til at slappe af og slække lidt på tøjlerne.

Abbeys tanker har gjort indtryk på Flynn, men er der mere i hende, end hun viser? Hvis han bare kan komme ind under huden på hende, så er han sikker på, at han vil finde en vild og sensuel kvinde. Og så vil det blive en hel del mere spændende at lave forretninger med Abbey!



Glemte minder

Da hun ser Alessandro Marchese, firmaets nye ejer og hendes barns far, forsvinder alt omkring hende. Det er 6 år siden, men hun husker stadig hvert et blik, hvert et kærtegn, som var det i går. Cassie prøver at tage sig sammen, for sådan her må hun ikke reagere. Hun er jo sur på ham, nej, hun hader ham!
Alessandro stirrer tryllebundet på blondinen med de grønne øjne. Pludselig begynder et minde at tage form. Har den ulykke, som han var i for 6 år siden, slettet alle minder om hende? Alessandro indser, at han gerne vil tættere på hende, så tæt som muligt!

Romantisk kærlighedshistorie fra Harlequin
114,69  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 sep. 2014
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150784060