Lyt til uddrag
Lyt

Bornholmerdybet

På færgen hjem til Bornholm finder præstevikar Agnethe Bohn liget af en kvinde. Det ligner en ulykke, men Agnethes forsøg på genoplivning mislykkes og hendes fætter politimanden Lars Bohn Hansen bliver tilkaldt. Agnethe giver sig selv til at grave i sagen, og det viser sig, at den døde kvinde var havbiolog og arbejdede på et kontroversielt tunnelprojekt mellem Sverige og Bornholm. Meget tyder på, at hun er blevet myrdet, fordi hun vidste for meget – men hvad? Og hvem har haft så meget på spil, at de har været rede til at begå mord for at skjule sandheden?



"Bornholmerdybet" er en selvstændig fortsættelse af Pernille Boelskovs bornholmerkrimi "Granitgraven" om præsten Agnethe Bohn og hendes fætter Lars Bohn Hansen.

Pernille Boelskov er uddannet cand.public. i journalistik og europæiske studier og har blandt andet lavet reportager fra Irland, Polen og Bruxelles. Hun flyttede til Bornholm i 2003, og øen har spillet en stor rolle i hendes forfatterskab. Pernille Boelskov debuterede som forfatter i 2010 med novellesamlingen "Terror i København" og har siden da udgivet krimier, der foregår på Bornholm.
179,94  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato28 feb. 2017
Sprogdan
ISBN lydbog9788711734568