Lyt til uddrag
Lyt

Søn af Zuckerberg

Alice lever et alt for almindeligt liv i Paris. Dagene går med gymnasiet og aftener bag kassen i hendes fars slikbutik, Sucretaire d’Alice. Hun drømmer om, at der en dag vil ske noget, der gør hendes liv mindre almindeligt og mere som det liv, de berømte, succesfulde, smukke mennesker lever på de sociale medier.
Og så en aften går hendes drøm i opfyldelse. En lastvogn vælter og en ung mand dukker halvnøgen op i slikbutikken, angiveligt på flugt fra mænd klædt i hættetrøjer. Han ved ikke, hvem han er, hvor han kommer fra, og han har intet navn. Han har ikke engang en profil på Facebook.
Der er noget særligt ved den unge mand. Alle får lyst til at tage selfies med ham, når de møder ham, og han får millioner af følgere på SoMe i løbet af et par uger.
Men hvad er der sket i hans hidtil anonyme liv? Hvorfor prøver mændene i hættetrøjer at få ham tilbage? Og hvem er hans mystiske far?
"Søn af Zuckerberg" er en satirisk roman om en tid, hvor likes er afgørende, og mange drømmer om at blive kendte som the Kardashians. Barbara Oppenhejm debuterede som forfatter i 2020 med den samfundskritiske og satiriske roman "Søn af Zuckerberg".
58,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato15 dec. 2021
Udgivet afSAGA Egmont
Sprogdan
ISBN lydbog9788728059951