Lyt til uddrag
Lyt

Blind vej

Maj 2004: I løbet af få dage rammes en velstående og velfungerende familie i Rungsted af flere tragiske hændelser. Politiet er i vildrede, familien er fortvivlet og står målløs overfor den tilrettelagte bestialitet, der gennemføres med indsigt i familiens mest intime rutiner.

Handler det om en hævner fra fortiden, en gal seriemorder eller en form for vanvittig "logik"? Den unge politiassistent Morten Krag bliver sat på en makaber og barsk opgave.

Blind vej er en moderne, psykologisk thriller med træk fra den klassiske mytologi.

Steen Harvig har tidligere modtaget Det danske Kriminalakademis debutantpris for "Slutspil med blind makker" og hører til top-ligaen af danske krimi-forfattere.

OM BOGEN
"Man lægger den nødig fra sig, før sidste side er vendt." - Lasse Horne Kjældgaard, POLITIKEN

"Uhyggelig spændende krimi fra Steen Harvig ... Forfatteren Steen Harvig serverer en effektiv og gedigen gang spænding i "Blind vej". Langsomt og opbyggeligt fortalt præsenteres bogens personer for os. Det pæne og borgerlige liv ved kysten nord for København kryber ind under huden og spreder først troværdighed senere væmmelse. "Blind vej" er Harvigs sjette kriminalroman og han gør det godt. Bogen er en rigtig "pageturner" – er du først begyndt bliver du ved. "Blind vej" kan derfor varmt anbefales og garvede og kritiske  krimilæsere vil være godt underholdt med bogen." - Litteratursiden
84,38  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato31 mar. 2008
Sprogdan
ISBN lydbog9788764502404