Læs uddrag
Læs

Usagt

Efter fire års ægteskab og ni måneders skilsmisseforhandlinger skal Isabel og Paul Winton endelig skilles. For at slikke sårene tager Isabel op til deres sommerhus i den smukke kystby Greenport – og opdager til sin store fortrydelse, at Paul allerede er der.

Ingen af dem vil give den anden tilfredsstillelsen ved at rejse hjem, men de indser også, at det her måske er deres eneste chance for at prøve at forstå hinanden og komme videre.

Paul fik sit livs chok, da Isabel fortalte, at hun var ulykkelig og ville skilles, og Isabel har altid følt, at Paul elskede sit arbejde højere end hende. Men måske er tingene ikke så sort-hvide – og måske er ingen af dem længere den samme person, som de giftede sig med … eller gik fra.

Usagt er anden, selvstændige bog i den romantiske Start Up in the City-serie om en gruppe venner i 30’erne, som kæmper med og for kærligheden i New York.

 

”Endnu en perle af Kelly Rimmer, som du ikke må gå glip af.” – Fresh Fiction

”På én gang uimodståelig intens og rørende blid. Læsere vil med garanti genkende de realistiske op- og nedture i karakterernes komplekse forhold.” – Publishers Weekly

”Alt i alt er Usagt en hjerteskærende, sexet og følelsesspækket bog med karakterer, du ikke kan undgå at heppe på.” – What’s Better Than Books

150,00  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal330 Sider
Udgivelsesdato16 mar. 2022
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN epub9788702343229