Lyt til uddrag
Lyt

Tilsyn - erotisk novelle

Han er tilsynsmand for Statsskoven og har været det i mange år – og selvom det ikke er en del af hans job, holder han også opsyn med de mange udlejningshytter i området.

Da hytten i den lille lysning omkranset af granskov er lejet ud midt på sommeren, beslutter han at kigge forbi for at se, om der er nok af gas og vand. Men han giver sig ikke til kende, da han får øje på kvinden, der har lejet hytten. Alligevel virker det, som om hun ved, at han står inde mellem træerne – og de følgende dage får han lov at følge med i hendes intime liv på nærmeste hold ...

Den erotiske novelle Tilsyn emmer af lyst og kan læses af både kvinder og mænd. Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.
22,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato29 mar. 2022
Udgivet afCupido
Sprogdan
ISBN lydbog9788726651836