Lyt til uddrag
Lyt

Overtalelse

Den nittenårige Anne Elliot forelsker sig i den fattige, men ambitiøse søofficer Frederick Wentworth, men hendes familie overtaler hende til at bryde forlovelsen. Da Anne atter møder Frederick Wentworth, er hun syvogtyve år, ugift og aldrig kommet sig over sin forelskelse. Wentworth er nu velhavende og stadig på udkig efter en hustru, men han har ikke tilgivet Anne, at hun afviste ham dengang. Spørgsmålet er, om han nogensinde vil kunne.



"Overtalelse" er en morsom og gribende klassiker om kærlighed og kvindesind. Det er den sidste roman, Jane Austen selv færdiggjorde, og den blev udgivet posthumt i 1818.

Den engelske romanforfatter Jane Austen (1775-1817) hører til en af de mest berømte og elskede forfattere fra starten af 1800-tallet. Hendes romaner udspiller sig i det samme engelske middelklassemiljø, som hun selv levede i, og de er blevet udødelige klassikere takket være deres fine karakter- og miljøskildringer, humor og elegante sprog. Der er blevet lavet både populære film og miniserier over Jane Austens udødelige klassikere.
179,94  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 nov. 2017
Sprogdan
ISBN lydbog9788711879375