Lyt til uddrag
Lyt

Dobbeltspil i Odessa

I København kæmper Maiken Tarp for at komme sig over sin kærestes død, imens hun forsøger at være en god mor for deres étårige søn. Fra Kiev får hun besked om, at den danske politimand Tomas Engberg har modtaget en dødstrussel. Mistanken rettes mod en magtfuld ukrainsk oligark og politiker.



Maiken graver i sagen og opdager, at Tomas i al hemmelighed har lokket oligarkens tidligere elskerinde til Ukraine for at skaffe oplysninger om den mistænkte. Maiken Tarp forfølger parret til sortehavsbyen Odessa, og langsomt går det op for hende, at ingen af de involverede spiller med åbne kort. Men også Maiken Tarp har sin egen dagsorden.



"Dobbeltspil i Odessa" er en politisk thriller og fjerde selvstændige bind i serien om efterretningsagent Maiken Tarp. Mogens Blom (f. 1956) har været ansat i Udenrigsministeriet siden 1996. I sine romaner trækker han blandt andet på erfaringerne fra sin tid som seniorrådgiver i ministeriets mellemøstkontor. Han har gennem to år rejst intensivt i Mellemøsten og var involveret i håndteringen af Muhammed-krisen, ligesom han befandt sig på Radisson SAS-hotellet i Amman, da det blev bombet i 2005. Fra november 2018 har han arbejdet som chefkonsulent med ansvar for ministeriets bistandsarbejde med Ukraine og Georgien. Han har en lang række anmelderroste politiske thrillere bag sig.
178,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato30 aug. 2019
Sprogdan
ISBN lydbog9788726262629