Læs uddrag
Læs

Skadestuen

Katarina tror, hun har fået et job som engelsklærer på den usbekiske ambassade i Prag. Men allerede i taxaen bedøves hun og ender på et celebert bordel, hvor hun hver dag i servicerer i gennemsnit 15 mænd om dagen. Da det omsider lykkes hende at slippe væk, ender hun i en anden form for fængsel lidt længere henne ad gaden. Først da hun udvikler samme egenskaber som sine fangevogtere, bliver der lys for enden af tunnellen.

Ekstra Bladet: *****
"Kontrasten mellem Stauns økonomiske og præcise skrivestil og de voldsomme begivenheder får uhyggen til at snige sig ind på læseren, så man sidder rystet tilbage, når sidste side er vendt."


Anne Sophia Hermansen, Fyens Stiftstidende:
"Romanen, der er designet til at få nattesøvnen til at eksplodere, virker helt efter hensigten. Man æder sig igennem beskrivelserne af prostitution, nedværdigelse, desperation og uretfærdighed, også selv om man hører til typen, der hader elendighed og ikke bryder sig om for meget socialrealisme. Staun excellerer desuden i sin helt egen variant af humor, tør og næsten magisk på en og samme tid."
129,38  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato07 apr. 2014
Udgivet afSusanne Staun
Sprogdan
ISBN epub9788799684137