Statsadvokaten slår til

Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
58,80  DKK
Statsadvokat Doug Selby har alt for meget at se til. En juveltyv er på spil i byen, og han står stadig på bar bund. En ung smuk kvinde er blevet myrdet, og oveni det hele er den lokale avis ude på at fælde ham. Samtidig kan han mærke, at hans gamle ærkefjende, forsvarsadvokaten A.B. Carr, pønser på noget, og det er aldrig godt.

Selby har på fornemmelsen, at alle fire problemer på en eller anden måde er kædet sammen, men han ved ikke, hvordan han skal optrevle mysteriet, uden at det fører til flere mord.

"Statsadvokaten slår til" fra 1949 er niende og sidste bog i Erle Stanley Gardners serie om statsadvokaten Doug Selby og de umulige sager, han bliver sat til at opklare. Serien om statsadvokaten Doug Selby består af ni bøger, der både kan læses i forlængelse af hinanden og hver for sig. Erle Stanley Gardner (1889-1970) var en amerikansk jurist og krimiforfatter og skrev bl.a. omkring 80 romaner om forsvarsadvokaten Perry Mason og hans effektive sekretær Della Street. Erle Stanley Gardner blev født i Massachusetts, men boede det meste af sit liv i Californien. Hans romaner og noveller om Perry Mason fik et omfattende publikum og gav stof til film, tv-serier og radiospil.
Udgave
Trykt sideantal194 Sider
Udgivelsesdato28 apr. 2022
Sprogdan
ISBN epub9788728332948
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu