Læs uddrag
Læs

Spaen – erotisk novelle

"Og som jeg sad der med lårene tæt sammen, begyndte min fisse at svulme op og blive våd. Sådan en forræder. Men jeg havde allerede resigneret for mit begær. Sårbarheden gjorde noget ved mig, som ingen, heller ikke jeg selv, tidligere havde formået at gøre: den fik mig til at miste kontrollen. Jeg var simpelthen ude af mig selv af liderlighed."

Efter mange års onlinedating, fester og bdsm-klubber havde jeg skabt et loyalt forhold til bare fire personer. I fem år havde vi mødt hinanden forskellige steder, i forskellige kostumer, leget og kneppet og i år skulle vi mødes i Hagabadet. De skulle agere gode, liderlige venner og kolleger, der kunne lide at hygge sig og feste. Jeg, derimod, skulle på mange måder bare spille mig selv. En ung forretningsrejsende "turist" fra Östermalm, der var kommet til at blive for længe i spaens swimmingpool ...
Chleo er et samarbejde mellem fem forfattervenner; Alexandra Nedstam, Isabella Edenborg, Carl-Michael Edenborg, Erik Janelm og Erika Johansson. Fra fire forskellige hjørner af Sverige og fra fire forskellige årtier længtes de efter en mere intim kontakt under den tvungne isolation som følge af Corona-pandemien.
10,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal20 Sider
Udgivelsesdato23 mar. 2022
Udgivet afLUST
Sprogdan
ISBN epub9788726662115