Lyt til uddrag
Lyt

Dukkeliv

De to teenagepiger, Nova og Mercy, flygter fra et behandlingshjem, hvorfra en anden ung kvinde tidligere er forsvundet. Og jagten sætter ind på dem, en jagt, der trækker spor til en grufuld fortid.
Politimanden Kevin Jonsson har fået en sag om menneskehandel og online sexindustri. Han skal finde Dukkemesteren – en person, der på nettet benytter sig af falske identiteter for at skaffe sig film og billeder af unge piger. Efterforskningen fører Kevin til Nova og Mercy, men den tvinger ham også til at konfrontere smertefulde hemmeligheder fra hans egen fortid.
I "Dukkeliv" beskriver Erik Axl Sund mørke sider af det svenske samfund, hvor menneskehandel, sexindustri og udnyttelse af unge kvinder findes, og fortæller samtidig en stærk historie om venskab, sammenhold og håb.

"Som forfatter kan jeg kun tage hatten af i stor beundring: aldeles fremragende!" – David Lagercrantz "Dukkeliv" er anden selvstændige bog i trilogien Grå Melankoli efter spændingsromanen "Glaslegemer" fra 2015. Erik Axl Sund er kunstnernavnet, som de svenske forfattere Jerker Eriksson og Håkan Axlander Sundquist skriver under. Sammen har de tidligere skrevet krimitrilogien Victoria Bergmans svaghed, som består af "Kragepigen", "Sorgens ild" og "Pythias anvisninger". Bøgerne er internationale bestsellere og solgt til udgivelse i 30 lande. Et amerikansk produktionsselskab har option på tv-rettighederne.
178,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato10 mar. 2022
Sprogdan
ISBN lydbog9788728132739