Læs uddrag
Læs

Følelsen af hende - Erotisk novelle

"Da lysene forsvinder i tunnelen, kan jeg ikke længere se hendes smil, men jeg mærker det på min kind. Hendes varme ånde søger mig gennem den kølige luft og lægger sig som en bekræftelse over mit ansigt og breder sig som et elektrisk felt. Hun læner sig frem, jeg mærker hende komme gennem mørket."

I en stille togkupé sidder to kvinder over for hinanden. Udenfor falder regnen, og rudernes tåge tykner, mens en mærkelig tiltrækningskraft spirer frem. En attrå vokser mellem dem, og håbet om kontakt, om at udforske og mærke, øges. Hvert blik og hver bevægelse analyseres. Snart er fantasien så intens, og lysten så stærk, at den på en eller anden måde må føres ud i livet.
Katja Slonawski skriver spændende og erotisk ladede noveller om hverdagsmennesker i uventede situationer. Med fokus på den dejlige, boblende følelse, som kun berøring og forventning kan frembringe, portrætterer hun komplekse karakterer, der udfordrer grænserne for den traditionelle sexnovelle. Katja Slonawski er en novelleforfatter og ordkunstner, der bor i Skåne, født og opvokset i Göteborg.
10,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal12 Sider
Udgivelsesdato21 mar. 2022
Udgivet afLUST
Sprogdan
ISBN epub9788728157244