Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Den du er

Hvordan ved man, om en flirt er mere end en flirt?

Sofie er egentlig ikke i tvivl. Efter at have grinet, delt utallige øl og ja, flirtet med Jacob – der godt nok er kendt som kunstakademiets største charmør – er hun sikker på, at der er mere mellem dem. Men alle hendes forestillinger krakelerer, da hun opdager, at han var sammen med Emilie fra deres hold kort tid efter, at han fortalte Sofie, at hun var ret dejlig.

Det er ikke første gang, Sofie er blevet besnæret af et skævt smil og et varmt blik, og hun lover sig selv, at hun ikke vil falde for Jacobs pis igen. Men det bliver en daglig kamp at modstå ham, når han insisterer på, at han vil gøre alt for at få en chance til. For hvor meget kan man egentlig ændre sig? Og tør hun for alvor stole på ham?

Samtidig er Sofies faglige selvsikkerhed i bund, og i horisonten venter en vigtig kunstudstilling og nogle svære valg. For det kræver mod at stole på sig selv – og sætte sit hjerte på spil.

Med følelserne helt uden på tøjet og masser af humor fortæller "Den du er" en stærk historie om den store kærlighed og om at finde modet til at ryste fortiden af sig. Romanen er det første uafhængige bind i serien "Kærlighedens kunst".

150,00  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal527 Sider
Udgivelsesdato03 maj 2022
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN epub9788702340280
ISBN lydbog9788702340273