Læs uddrag
Læs

Forlæggeren – erotisk novelle

Det er den årlige bogmesse i Göteborg. Josefina arbejder for det fine, litterære forlag, Gabriels, og denne aften holder de en eksklusiv fest over temaet "Arabisk kærlighed". Richard Ståhl, den ældre, succesfulde forfatter, er også på Bogmessen. Hendes yndlingsforfatter. Men nu er hun forlægger, og hun skal opføre sig professionelt. Fest med turbaner, guld og drinks, og Richard er uimodståelig, en ånden i lampen, som er sat i verden til at opfylde Josefinas ønsker. De rykker tættere og tættere på hinanden, og det er som magi. Han er forbudt område. Men det spiller ingen rolle. Eller er det måske en del af fascinationen?

"Forlaget" er en novelle om øjeblikkeligt begær, et begær så stærkt som magi og en bogmesse, der byder på noget ud over det sædvanlige.
Vanessa Salt er et pseudonym. Vanessa finder inspiration til sine fortællinger på sine mange rejser, hvor varme, eksotiske steder giver næring til hendes erotiske fantasier. Hun skriver med humor om den passion, der kan opstå, når man allermindst venter det.
34,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal35 Sider
Udgivelsesdato07 apr. 2022
Udgivet afLUST
Sprogdan
ISBN epub9788728202906