Her er jeg

jeg ser på Vagn, med de korte bukser med røde striber ned ad siden, jeg ser på den lille krop, han vil gerne sige det til nogen, han vil gerne at nogen gør noget, det er svært at tale om med nogen, han ligger ved kanten af diget, jeg kigger på ham, han er stille, der sker ikke noget, det er sket, Vagn kommer ikke igang, den kortærmede er trukket helt op, ryggen er allerede blå og gul og med sorte streger af jord, her lige på grænsen af Hvam Mejeriby, det virker som om der er uendeligt langt hjem, uanset om hjem er ude i fremtiden eller et sted på den anden side af digerne

Vagn og Jan bor i den lille landsby Hvam Mejeriby. Vagn er seks år gammel da han første gang bliver forulempet af den noget ældre nabodreng, Jan. Det er begyndelsen på en lang række af voldshandlinger, der varer i syv år.

Her er jeg er en fortælling om vold og udstødelse af fællesskabet set fra et barn, samtidig beskriver Vagn Remme Larsen, hvordan han viderefører sine oplevelser til sine egne børn.

Vagn Remme Larsen, født 1971, har en lang række af udgivelser bag sig. Derudover har han optrådt på de fleste scener i Danmark, lavet punk sammen med bandet Clean Boys, skrevet sammen med Rune T. Kidde, lavet stand up sammen med Carsten Bang.

121,06  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal124
Udgivelsesdato24 jun. 2021
Udgivet afBrændpunkt
Sprogdan
ISBN trykt bog9788794083454