Anton

En roman om det umulige i at give kærlighed, når man aldrig selv har kendt den. Og om små drømme, der alligevel kan være for store.   
Anton rejser hjemmefra for at konfrontere den far, der har svigtet ham. Mødet bliver fatalt og definerende for hans fremtid. For har man slået et menneske ihjel, er der ikke meget, man har ret til at forvente af livet.  

Ikke desto mindre får Anton en tilværelse med ægteskab, arbejde og børn, men hvordan skræver man hen over afgrunden mellem dem, der har følt sig elsket, og dem, der ikke har?   

Kendetegnende for forfatterskabet er Vibeke Marx’ sociale indignation og skarpe blik for de skæbner, der ofte forsvinder i det store billede.   

ANTON er en selvstændig fortsættelse af romanen JORD OG HJERTE.  

“Vibeke Marx har lagt sig i et virkelig velafstemt litterært spor af fortælling og historie, så et rigt, menneskeligt register trækkes ud ... JORD OG HJERTE er smukt præget af menneskelig sans og historisk bevidsthed. Den er ubetinget Vibeke Marx’ bedste bog til dato.” Jyllands-Posten om JORD OG HJERTE
   
“Vibeke Marx er nok både lavmælt, varm og nærværende, men hun har sandelig også næse for at lade handlingen slå nogle uventede kolbøtter.” Weekendavisen
  
“Marx skriver, så det river i hjertet.” Femina   
262,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal330
Udgivelsesdato10 feb. 2022
Udgivet afModtryk
Sprogdan
ISBN trykt bog9788770075350