Læs uddrag
Læs

Puslespillet bind 5

Liget i parken: Fredag morgen finder en kvinde et lig i Lyngkær Park på vej til arbejde. Hun får tilkaldt politiet, som møder op med kriminalteknikerne og retsmedicineren Selma Ford. Ofret har stadig sin vielsesring på fingeren, men hans tegnebog er væk. Kriminalinspektør Kelman og kriminalbetjent Collin begynder nu deres efterforskning for at finde frem til, hvem manden er, mens Selma gør sit til at finde ud af, hvordan manden er død. Inden længe når de frem til, at manden er blevet forgiftet, men af hvem og hvorfor er uvist. De få brikker, de har til dette puslespil, er svære at få til at passe sammen, da sporerne er små og mulighederne mange. 

Frederiksens indflytterfest: Den pensionerede kriminalinspektør Benjamin Frederiksen, som har rejst landet rundt for at opleve andet end mord og anden form for kriminalitet, er nået dertil i sit liv, hvor han har bosat sig på Øen med det formål at nyde sit otium i fred og ro. En dag, mens han holder sin indflytterfest for sine tidligere kollegaer, hører de et pistolskud, som får alle til at lægge bestikket. En hurtig efterforskning resulter i, at de finder frem til en igangværende kidnapning, som finder sted i en af nabohusene på Øen. Med alle de bedste kompetencer placeret i Frederiksens stue går de nu i gang med at forsøge på at redde det ældre ægtepar, som er fanget i huset.         

Uddrag af bogen 
Collin hørte endnu et skud, som fik ham til at hoppe i sædet. En masse råben og lyden af grene og krat der bevægede sig, gjorde ikke noget godt for hans humør. At blive i bilen var ikke længere en mulighed. Han gik ud og skulle til at løbe over vejen hen til huset, da han hørte Dennis råbe. »AMBULANCE!« Collin hoppede ind i bilen igen, ringede til Frederiksen for at få fat på en ambulance, samt oplyse om, at han gik ind på grunden uden sin identifikation. Derefter smed han røret på, løb over mod huset for så hurtigt som det nu var muligt at bane vejen frem for at finde den sårede. Til hans store frygt lå Kelman på jorden med blodet løbende ud af det som lignede hoften.           

Om forfatteren
Mona Henny er født og opvokset i Fredericia. Hun debuterede med Puslespillet i 2018. Mona Hennys bøger er karakteriseret ved at være letlæste og med en begrænset mængde af udenomssnak.
149,96  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal200
Udgivelsesdato18 mar. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775753253
ISBN epub9788775755462