Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Mit liv i Knutbysektens hjerte

Nu fortæller Josefine Frankner den sande historie om, hvad der virkelig skete, da den kontroversielle pinsemenighed, kendt som Knutbysekten, mistede sin uskyld.

Allerede som teenager flyttede Josefine Frankner hjemmefra til Knutby og Philadelphia-menigheden. Hun trådte ind i sekten, som i begyndelsen fremstod som et idyllisk og utopisk fællesskab, men efterhånden begyndte alt at krakelere.

Frankner var offer for både fysisk og psykisk vold og hjernevask. I de 25 år, hvor hun opholdt sig i menigheden, blev hun forvandlet fra en selvsikker teenagepige til en robot, hvis eneste frygt var at falde i unåde. Hun blev frataget retten til at være mor for sine to børn, retten til samliv med sin mand og retten til at kontakte sine forældre. Hun mistede sin værdighed og sin identitet. Først da det blev afsløret, at hendes datter var blevet udsat for seksuelle overgreb, lykkedes det hende og familien at bryde fri.

Josefine Frankner var nærmeste tjener for Knutbysektens ultimative leder, Åsa Waldau. Hun havde ansvaret for alt, også når det gjaldt sektlederens kropspleje og hendes husholdning. Nu fortæller hun for allerførste gang den hudløst ærlige historie om sit liv i Knutbysektens hjerte.
131,25  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal326
Udgivelsesdato02 mar. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775710294
ISBN epub9788775710775
ISBN lydbog9788775710300