Til julebal med kongen / Den forsvundne ægtemand / Duften af appelsin

Til julebal med kongen

Orion er kommet til tronen efter sin fars skandaløse regeringstid, og han vil gøre hvad som helst for at forhindre nye skandaler. Derfor er han også villig til at acceptere et arrangeret ægteskab med lady Calista Skyros. Calista selv lader, som om hun accepterer, at hendes far har afpresset kongen til at gifte sig med hende, men hun har en plan at føre ud i livet, og forlovelsen holder hendes fars opmærksomhed rettet væk fra den ...



Den forsvundne ægtemand

Freja har været på farten med sin forfatterfar hele livet. Lige indtil han ikke er der længere, og hun tvinges til at tage bestik af sin nye situation. Mødet med den karismatiske Giovanni, som hun altid har beundret på afstand, får gnisterne til at fyge og spørgsmål og tvivl til at stille sig i kø. For der er noget mystisk ved det hele, og hvem skal man stole på, når kaos pludselig hersker?

 



Duften af appelsin

Spencer, jeg ved, I alle er rasende. Det er noget rod, men jeg lover, at jeg ikke vil lade Chatsfield blive berørt af det her. Jeg vidste, at Laila var kvinden, der kunne få mig til at falde til ro. Men hun fortalte mig ikke, at hun er prinsesse af Surhaadi! Eller at hun er gravid, det måtte jeg læse om i avisen. Men jeg vil være en del af barnets liv, om jeg så skal tvinge Leila til at gifte sig med mig! 
/James

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 nov. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150794656