Om forfatteren

Karin Slaughter is an American crime writer. The author of eighteen novels, Slaughter has sold more than 35 million copies of her books, which have been published in 37 languages and have debuted at #1 in the United Kingdom, Germany, and The Netherlands. Her first novel, Blindsighted (2001), was published in 27 languages and made the Crime Writers' Association's Dagger Award shortlist for "Best Thriller Debut" of 2001. She is also the 2015 CWA Ian Fleming Steel Dagger winner for novel Cop Town. Her novel, Pieces of Her, was published in 2018. The novel will be adapted into a television series of the same name and it will be released on Netflix.

Slaughter is a library advocate and founded Save the Libraries, a non-profit organization that campaigns to support US public libraries. The Save the Libraries fund has provided over $300,000 to the DeKalb County Public Library in Atlanta, Georgia.

Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

De tavse kvinder

De tavse kvinder
Han holder øje ...
Han venter ...
Han slår til.
Hvem bliver den næste ...?
 
I forbindelse med efterforskningen af et drab på en indsat under et fangeoprør i et statsfængsel bliver specialagent Will Trent fra GBI præsenteret for nogle foruroligende oplysninger. En af de indsatte hævder, at han med urette er mistænkt for være gerningsmand til et brutalt overfald, som politiet føler sig overbevist om, at han stod bag, selvom det aldrig lykkedes at få ham dømt for det. Manden insisterer på, at han blev lokket i en fælde af et korrupt politikorps under ledelse af Jeffrey Tolliver, og at den rigtige gerningsmand – en seriemorder, som i årevis systematisk har slået til mod kvinder – stadig er på fri fod. 
Hvis Will genåbner efterforskningen, vil han ikke kunne undgå at beskylde en afdød og højt respekteret politichef for at have taget fejl, men til gengæld vil den indsatte samarbejde med GBI og levere de oplysninger, som er nødvendige for at opklare drabet i forbindelse med fangeoprøret i fængslet.
Blot få dage forinden er endnu en ung kvinde brutalt blevet myrdet i en park i det nordlige Georgia. Taler den indsatte sandt, og er der en seriemorder på spil?
Da Will Trent begynder at dykke længere ned i de to drabssager, står det hurtigt klart, at han må opklare de gamle sager for at finde de svar, der er brug for. Men der er gået næsten ti år. Folks hukommelse er blegnet, vidner er forsvundet, beviser er blevet væk, og løgne er blevet til sandheder. Men Will kan ikke opklare nogen af sagerne uden hjælp fra den person, han har allermindst lyst til at involvere: sin egen kæreste og Jeffrey Tollivers enke, retsmedicineren Sara Linton.
Da fortiden og nutiden begynder at støde sammen, må Will erkende, at alt det, han sætter pris på i sit liv, står på spil …
 
 
Karin Slaughter er en af verdens mest populære og anerkendte forfattere. Hendes bøger udkommer i 120 forskellige lande, og de har solgt i mere end 35 millioner eksemplarer. Hendes 20 romaner tæller Grant County- og Will Trent-serierne såvel som den Edgar-nominerede Hævntørst og New York Times-bestsellerne De smukkeste, Den gode datter, Brudstykker og Den sidste enke
Slaughter står bag Save the Library-projektet – en non-profit organisation, der er etableret til støtte for biblioteker og biblioteksundervisningsprogrammer.
Karin Slaughter er født i Georgia og bor i Atlanta, USA.
Den selvstændige roman Brudstykker kommer på Netflix med bl.a. Toni Collette i en af hovedrollerne, og Grant County- og Will Trent-serierne udvikles i øjeblikket til selvstændige tv-serier.
 
206,25  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal608 Sider
Udgivelsesdato26 aug. 2020
Sprogdan
ISBN epub9789150793437
ISBN lydbog9788793400917