Om forfatteren

Lynne Graham (born 30 July 1956 in Northern Ireland) is a Northern Irish author of over 100 romance novels. She published her novels in Mills & Boon since 1987.

Læs uddrag
Læs

Med alle midler/Fyrre... og forelsket!

Med alle midler

En ulykke kommer sjældent alene. 
Den snarrådige, italienske milliardær Dante Leonetti er mildest talt skeptisk over sin mors nye assistent og vil gøre sit bedste for at få smidt hende på porten. Hvad kunne denne smukke, intelligente kvinde ville have med hans familie at gøre, hvis ikke det var for deres enorme formue? 

Topaz (Topsy) Marshalls søgen efter sin far har bragt hende ind i Dantes verden, og hun får nu en uønsket smagsprøve på Leonettis brutale omdømme. Vel vidende at Dante tror, at hun er en gold-digger, bliver hun blæst omkuld, da han skruer op for sin legendariske charme. Dante er fast besluttet på at forføre sandheden fra hendes læber, og Topsy må gøre alt i sin magt for at modstå ham.


 



Fyrre... og forelsket!

Tænk engang! Her sidder jeg ved Côte d’Azur og lærer fransk, af den mest fantastiske mand!
Jacques får mig til at føle mig ung, sexet og helt speciel - han viser mig hele kysten fra Nice til Monaco. Jeg føler mig som en superstjerne, ikke som en træt gammel mor og det er en følelse, jeg ikke vil bytte for noget i denne verden!

Nu skal jeg bare have fundet ud af, hvad jeg skal tage på, når vi skal på vores første rigtige date.
Wow! Måske passer det, hvad man siger: at livet først rigtigt begynder omkring de fyrre ...?

89,19  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 sep. 2015
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150785555