Læs uddrag
Læs

Geniale grønne proteiner

Den ultimative guide for alle, der ønsker at spise grønt uden at gå på kompromis med sundhed, styrke og velsmag
Giv dig selv optimale muligheder for at holde dig stærk og sund, når du spiser helt eller delvis plantebaseret. Proteinerne i plantemad er typisk af mindre god kvalitet end dem, du finder i kød og mælk, så din organisme har sværere ved at få glæde af dem. Men hvis du ved, hvordan du skal skrue dine grønne måltider rigtigt sammen, kan du sagtens give din krop, alt hvad den har brug for.
I denne bog er muskelnørden Anders Nedergaard og madsnedkeren Christine Bille Nielsen gået sammen om at opruste dig med al den vigtige viden og alle de værkøjer, der gør det let at få fuld bonus af planterigets proteinkilder – helt uden at gå på kompromis med madglæden.
Lær bl.a. at kombinere de grønne råvarer, så deres samlede proteinkvalitet eksploderer, og hvordan du skal fylde dagens måltider med ekstra planteproteiner i situationer, hvor du har ekstra brug for dem:
· når du vil tabe dig uden at miste muskelmasse · når du er 50+ og ønsker at holde dig i topform resten af livet · når du træner og vil have store, stærke muskler.
Alt sammen ved hjælp af vidunderlig mad: 63 fantastiske opskrifter, pumpet med både velsmag og planteproteiner. Ved hver opskrift kan du aflæse proteinkvalitetscoren. Den er nyttig at kende, for i modsætning til mængden af protein afslører den, om madvarernes proteiner nu også indeholder alt det, de skal, for at din krop kan bruge dem, når den i døgndrift arbejder på at hele, styrke og forny dig. Retterne i denne bog scorer helt i top med deres fornemme proteinkvalitet, så hvis du ikke orker sætte dig ind i teorien, kan du bare følge opskrifterne.
Alle opskrifter er vegetariske – og de fleste også veganske. Desuden får du masser af nyttige guides, tips og tricks til, hvordan du på egen hånd tryller den skønneste smag og konsistens ud af planterigets proteinkilder, lige fra bælgfrugter og korn til nødder, svampe og og grøntsager.
206,25  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave1. e-bogsudgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato27 dec. 2019
Sprogdan
ISBN epub9788740060614