Læs uddrag
Læs

Nazistjagt

"Nu vidste jeg, at Joe Denver var på rette spor – Felx Krimm var spillevende.

I ånden så jeg Lou Morrows ansigt for mig – de skarpe intelligente træk hos den mand, der havde stået for mig som en helt, mens jeg gik i gymnasiet. Han VAR en helt, før hans hjerne brast under tortur ... For hans skyld måtte jeg tage med Joe Denver."

Larry Kent bliver opsøgt af lykkeridderen Joe Denver, der har fået nys om, hvor en højtstående nazist fra 2. verdenskrig gemmer sig. Han vil have Larry Kents hjælp til at fange den berygtede Felix Krimm og tilbyder ham 200.000 dollars for det – men det er ikke pengene, der får Larry Kent til at sige ja. Det er langt mere personligt.

Larry Kent-romanerne er skrevet af forskellige forfattere. Historierne om den stilede privatdetektiv blev oprindeligt oplæst som en del af et australsk radioprogram men er sidenhen blevet skrevet om til hundredvis af romaner, og mange nye historier er kommet til. De fleste af romanerne er skrevet af den australskbosatte amerikaner Don Haring og Des R. Dunn fra Queensland i Australien. Livet er aldrig kedelig – eller sikkert – for den stilede privatdetektiv Larry Kent. Han bliver hyret til den ene mystiske og hæsblæsende sag efter den anden, ofte af smukke kvinder eller lyssky mænd, og indimellem beder selv CIA ham om hjælp til at løse forbrydelser eller tage på hemmelige missioner. Enhver Larry Kent-roman bugner af smukke kvinder og skudsikker underholdning!
58,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal126 Sider
Udgivelsesdato03 okt. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711528624