Livvagtens julefrieri / Dr. Playboy

Livvagtens julefrieri

Sygeplejersken Kat Steel er flyttet tværs over landet til Seattle for at komme sig over, at hun ikke fik lov til at adoptere den lille pige, hun havde været plejemor for i flere år. Hun kan ikke selv få børn, og da hendes eksforlovede har brugt det som grund til at hæve forlovelsen, har hun lovet sig selv aldrig at risikere at få knust sit hjerte igen. Hun vil kun have lidt sjov og uforpligtende sex. Det ændrer sig, da den tidligere livvagt Logan Connors, der selv er flyttet til Seattle efter en stor skuffelse, dukker op og ovenikøbet skal være læge på akutten, hvor hun arbejder. Han er heller ikke interesseret i et fast forhold, men det er hans fireårige søn, som Kat straks falder for. Kan julens magi mon få lille Jamies juleønske til at gå i opfyldelse?



Dr. Playboy

Kylie Germaine er enlig mor til seksårige Ben. Hun er en dygtig og ambitiøs ambulancesygeplejerske og netop flyttet fra Chicago til Cedar Bluff for at få fred. Efter et svig har hun tabt lysten til at lukke en ny mand ind i sit liv. Men lille Ben har andre planer.

Seth Taylor er læge på akutafdelingen og kendt som Cedar Bluffs største playboy. Det sidste, han vil her i verden, er at droppe sin vilde livsstil og slå sig til ro. Men da en lille fodboldtosset dreng dukker op, virker det der med villa, Volvo og vovse pludselig ikke så afskrækkende endda ...

99,38  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal320 Sider
Udgivelsesdato01 nov. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150794489