Om forfatteren

Helen Conrad (born April 11 in Pasadena, California, US) is a best-selling American writer of over 55 romance novels since 1982. She has also written under the names Jena Hunt and Raye Morgan.

Læs uddrag
Læs

Uventet kærlighed/Kronprinsen og arvingen

Uventet kærlighed

Den dygtige London-advokat Ellie Thompson har opgivet at få en mand, hun kan stole på, og klarer sig godt som stærk, uafhængig og moderne kvinde.

Advokatfirmaets italienske klient Leonizio Fellani er i livskrise, og Ellie træder hjælpende til med sin varme venlighed, og dagen ender på en højst uventet måde.

Resultatet af denne dag bliver omdrejningspunktet for Ellie og Leonizios spil om magten og fremtiden …Kronprinsen og arvingen

Monte De Angeliser vendt tilbage til Ambria for at kræve sin trone, og en kvinde, han ikke må få. Pellea vil aldrig glemme sin tid i Monte’s arme. Men det er mod sin families ønske, og nu er hun gravid med hans barn!
Han har altid ment, at der ikke er plads til kærlighed, men Pelleas mod og lidenskab er uimodståelig. Kan det være, at denne koldhjertede prins har fundet sin sande skæbne som ægtemand og far?

101,94  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal320 Sider
Udgivelsesdato01 jun. 2017
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9788771910230