Om forfatteren

Barbara McMahon (b. July 1 in Virginia, US) is a popular American writer of over 65 romance novels published by Harlequin Enterprises Ltd since 1984.

Læs uddrag
Læs

Sneet inde på ranchen/Det store juleønske

Sneet inde på ranchen

Cowboyen Ty Halliday er opdraget til at blive en hård mand i en barsk verden, hvor der absolut ikke er plads til barnlige forhåbninger.

Amy Mitchell, der er enke og enlig mor, er, selv om hun er en evig optimist, desillusioneret angående kærlighed, men hun drømmer stadig om at møde en mand, der kan være far for hendes søn.

Amy farer vild og havner sammen med sin søn på Tys farm. De sner inde sammen, og Amys optimisme og babyens smil begynder at optø Tys frosne hjerte, godt hjulpet af klingende bjælder og den knitrende ild i pejsen …



Det store juleønske

Da Cath Morgan står og ser sneen falde og får alt til at se perfekt ud, ved hun, at hun har truffet den rette beslutning, om at holde jul alene, langt fra storbyen og fra sin mand, Jake. I seks år har Cath drømt om at få mere ud af sit ægteskab, en mand, der ikke farter rundt i hele verden og et hjem fyldt med glade børnestemmer. Men så let agter Jake ikke at give slip på sin kone. Han har én jul til at vise hende, hvor højt han elsker hende og til at delagtiggøre hende i de hemmeligheder, der har holdt ham væk!

89,19  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 nov. 2014
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150784169