Læs uddrag
Læs

Sourcing

Sourcing er en praktisk introduktion til, hvordan man griber det an, når
der skal købes ind i en global verden. Det er nemlig ikke det samme som at købe ind lokalt. I en global verden skal leverandørsamarbejdet eller sourcing-relationen professionaliseres og struktureres i en grad, så det bliver personuafhængigt. I en global verden kan man ikke bare tage firmabilen og køre ned til leverandøren for mundtligt at demonstrere, hvordan komponenten skal drejes, fræses eller overfladebehandles. Eller hvordan bogføringen af kreditnotaer skal udføres. Tidligere var leverandørsamarbejde i høj grad persondrevet, hvor det i dag er nødvendigt, at relationen er procesdrevet.
Denne bog er en manual til, hvordan man transformerer en virksomhed fra persondrevet indkøb til procesdrevet sourcing. Bogen er bygget op som en rejse fra indledende overvejelser og forberedelser over udvælgelse af leverandører til etablering af forsyningskæden og den praktiske drift.

Bogen skal bidrage til at løfte sourcing-kompetencen i danske virksomheder og inspirere til videndeling på alle mulige måder.
120,00  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal106 Sider
Udgivelsesdato15 mar. 2011
Sprogdan
ISBN epub9788711401798