Om forfatteren

Steen Hildebrandt, Ph.D., er professor emeritus i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation, Aarhus Universitet.

Hildebrandt er forfatter til en række bøger og debatindlæg, og er desuden medlem af en lang række udvalg og bestyrelser.

Han har gennem de seneste årtier arbejdet på at påvirke såvel politikere som erhvervsledere til mere bæredygtig adfærd, lovgivning og ledelse.

Læs uddrag
Læs

Ledelse hver dag

Ledelse er et begreb og en aktivitet med mange facetter. Man bliver aldrig færdig med at udvikle sig som leder. En leder møder bestandigt nye udfordringer. Og en leder udfordrer bestandigt andre mennesker. Derfor må en leder også bestandigt udfordre sig selv. Være bevidst om sin egen ledelsesstil. Være bevidst om, hvilke spørgsmål og problemstillinger han eller hun bruger tid og energi på. Det kan man gøre og arbejde med på mange måder.

Med den nye bog af professor Steen Hildebrandt får man nu en mulighed for at vende et blad om ledelse for hver dag i året. Teksterne kommer meget vidt omkring i ledelseslandskabet og afspejler lederens hverdag med mange problemstillinger og udfordringer. Artiklerne provokerer, stiller spørgsmål, undrer og irriterer, og på den måde giver bogen lederen en mulighed for at blive konfronteret med en række temaer, som er eller bliver relevante i det praktiske ledelsesarbejde.
118,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal400 Sider
Udgivelsesdato14 feb. 2012
Sprogdan
ISBN epub9788711393123