Læs uddrag
Læs

Den gådefulde græker / Drengen fra Sicilien / I regnskovens hede

Den gådefulde græker

Den pligtopfyldende Talia tilbragte én uforglemmelig nat med den mørke fremmede, Luke Xenakis, selv om hun vidste, at det aldrig kunne blive til mere. Derfor er det et stort chok for hende, da den gådefulde græker vender tilbage, fordi han har ruineret hendes far og overtaget hans firma! Den arrogante Luke tilbyder tilmed Talia et job for at redde familiens hjem …



Drengen fra Sicilien
Den temperamentsfulde Aurora og den indelukkede Nico er vokset op sammen i en siciliansk landsby. Det ligger i kortene, at de også bliver gamle sammen, men Nico vil ikke giftes. Hans opvækst har lært ham ikke at satse på kærligheden, så han er flyttet til Rom, hvor han har opbygget en millionindustri.
Men Aurora har ikke glemt sin første og eneste kærlighed, så da hun sendes i lære på Nicos hotel i Rom, har hun mere end sin mors hjemmelavede passata med til Nico. 
 


I regnskovens hede

Sidst, Luca Fonseca så Serena DePiero, endte han i fængsel. Da Luca møder Serena igen, arbejder hun for hans velgørenhedsorganisation. Hun har forandret sig og endelig fået kontrol over eget liv, og hun kan klare alt, hvad han tænkt sig at udsætte hende for, lige fra en vandretur gennem regnskoven til Rios selskabsjungle!

123,75  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal375 Sider
Udgivelsesdato01 sep. 2020
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150793161