Læs uddrag
Læs

En nat med dig/Fortidens dæmoner

En nat med dig

Isla Delamere, jetset-kendis og chef for jordemoderkollegiet på Melbourne Victoria Hospital, er smuk, dedikeret og succesfuld. Udadtil stærk, selvsikker og tjekket, men bag den perfekte facade skjuler hun en frygtelig hemmelighed.
Alessi Manos, græsk, varmblodig og damernes ven, er hospitalets nye stjernelæge. Ingen kvinde har for alvor kunnet vinde hans hjerte - men så møder han Isla. At score hende bliver dog sværere end som så. Og hvad er det, hun ikke vil afsløre?



Fortidens dæmoner

Dr. Conor Anderson blev fascineret af vikarlægen Kate Fisker ved første blik - hendes mørke, sjælfulde øjne gav ham lyst til at komme tættere ind på hende. Skønt Kate var meget vagtsom, kunne hun ikke skjule, at hun var en lidenskabelig kvinde. Men det var kun et spørgsmål om tid, før Kates fortid ville få hende til at flygte igen.
Kunne det tænkes, at denne playboylæge langt om længe havde mødt sin ligemand? Og kunne det tænkes, at han kunne blive den, der langt om længe kunne helbrede hende og bringe lyset tilbage i Kates smukke øjne?

89,19  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 apr. 2016
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150786729