Om forfatteren

Ally Blake is an Australian writer of romance novels.

Om forfatteren

Rebecca Brown Burton (born February 14, 1940 in Salt Lake City, Utah, United States) is a popular United States writer of over 75 romance novels under her married name Rebecca Burton, under her complete name Rebecca Brown Burton, and as Rebecca Winters for Harlequin Enterprises Ltd.

Ferieflirt i Firenze / Smukke fremmede

Ferieflirt i Firenze

Aubrey Trusedale tager fra Australien til Firenze for at påbegynde den vildeste drømmeferie nogensinde. Det skulle bare være første stop på vejen, men da hun forelsker sig i den hemmelighedsfulde australske millionær Sean Malone, bliver hun hængende i byen for at nyde livet med ham. Det viser sig imidlertid, at Aubrey og Sean begge to har hemmeligheder, der gør det svært for dem at indrømme, hvor stærke deres følelser egentlig er … ikke kun over for hinanden, men også for dem selv.

 



Smukke fremmede

Det sidste, den velhavende socialite Raina forventede, da hun overværer sin bedste vens bryllup, er selv at opleve romantik. Siden hendes eget ægteskab imploderede, har hun været forsigtig med mænd - lige indtil hun møder den lækre forlover Akis.

Akis stoler ikke på kvinder, for som millionær har han alt for tit oplevet, at kvinder kun har øje for hans penge, men den smukke fremmede, som han møder til brylluppet, ved ikke engang at han er rig!

99,38  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal320 Sider
Udgivelsesdato01 maj 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9788771917840