Læs uddrag
Læs

Uafhængig?: Afrikanske udfordringer

Med udgangspunkt i tanzanianernes egne udsagn har journalist og globaliseringsekspert Knud Vilby skrevet en debatbog om det relativt unge lands udvikling og fremtidsudsigter. Men selv om Tanzania på overfladen ligner en afrikansk succeshistorie, er det samtidig også en fortælling om et land, der fanget i et globalt kapløb, hvor uligheden hersker på grund af de ens spilleregler mellem verdens fattigste og rige lande.

Knud Vilby (f. 1942) er en dansk forfatter, journalist, redaktør, foredragsholder og samfundsdebattør. Knud Vilby har i mange år specialiseret sig inden for økonomiske, økologiske, sociale og arbejdsmarkedsrelaterede forhold nationalt som globalt, hvor Afrika har haft et særligt fokus.

Knud Vilby været i spidsen for den danske UNESCO Nationalkommision, for Mellemfolkeligt Samvirke og Dansk forfatterforening foruden været aktivt medlem hos en lang række bestyrelser.

Knud Vilby har modtaget flere priser og legater. Blandt andet Kristian Dahls Mindelegat, Columbus-Prisen, PH-Prisen og Carsten Nielsen Legatet.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal253 Sider
Udgivelsesdato12 jan. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711623091