Om forfatteren

Claire Berenice Rayner, OBE (; née Chetwynd; 22 January 1931 – 11 October 2010) was an English nurse, journalist, broadcaster and novelist, best known for her role for many years as an agony aunt.

Læs uddrag
Læs

Kredsen sluttes

Efter anden verdenskrig forsøger familierne Lackland og Lucas at samle stumperne og leve videre. Letty Lackland bliver anmodet om at hjælpe med at rejse midler til fordel for Nellie's, der er blevet svært beskadiget under krigen. Katy Lackland er nu blevet skuespillerinde, og forsøger som sædvanligt at intrigere sig helt til toppen. Og Peter er efter sine oplevelser under krigen kun en skygge af sig selv. Alle har deres at kæmpe med.

Claire Rayner er født i London i 1932. Hun er uddannet sygeplejerske og har arbejdet på flere forskellige hospitaler i London. Hendes store interesse for medicinske og sociale spørgsmål har resulteret i et stort antal artikler og fagbøger. "Slægten Lackland" er hendes store gennembrud som skønlitterær forfatter. Claire Rayners krønike over Lackland-slægten strækker sig fra begyndelsen af 1800-tallet til langt op i det tyvende århundrede. Serien består af 12 bind, der både kan læses enkeltvis og i forlængelse af hinanden.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal315 Sider
Udgivelsesdato31 okt. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711519776