Om forfatteren

Maureen Child (born September 28, 1951 in Southern California, United States) is an American writer of over 50 romance novels since 1990. She has written under the pen names Ann Carberry, Kathleen Kane, Sara Hart and Regan Hastings.

Læs uddrag
Læs

Med en smule magi ... /Et forførerisk forræderi

Med en smule magi ...

Det forlyder fra lokale kilder, at rigmandsdatteren Sadie Price er vendt hjem til Royal efter tre år i Houston. Men hun er ikke kommet tilbage alene! Med sig har hun to små søde tvillingepiger på lidt over to år!

Det store spørgsmål er: Hvem er faren til de små?

Sadie Price er blevet set flere gange sammen med rigmandssønnen fra Royals største ranch Rick Pruitt, så man kan måske begynde at gætte. Især efter at Rick har friet til Sadie, offentligt i Texas Cattleman’s Club!

Hvornår brylluppet skal, stå vides dog ikke, for der hersker en vis usikkerhed omkring Sadies svar til Rick.

Det kønne par er ellers set flere gange sende hinanden hede blikke, så mon ikke der er grobund for et lidenskabeligt ægteskab?



Et forførerisk forræderi

Direktøren for reklamebureauet, Brock Maddox, er blevet forrådt af sin nærmeste medarbejder, Elle, som også er hans elskerinde! Og da det bliver afsløret, opdager han, at Elle også skjuler en endnu større hemmelighed for ham. Hun er gravid - med hans barn!
Nu er der ikke tid til flere fejltagelser, så Brock kræver at Elle gifter sig med ham. På den måde får han både kontrol over barnet og den kommende mor. Det er ihvertfald hvad fornuften fortæller ham. Men hjertet siger noget andet. For hvad pokker skal han stille op med det dejlige, men svigefulde pigebarn?

89,19  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 jul. 2015
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150785791