Læs uddrag
Læs

To nætter i ekstase - erotiske noveller

Grevinde Gamianis saloner lå badet i en overflod af lys. En hvisken og dansens kvadriller fortsatte livligt til orkesterets berusende lyd. Tøjet var vidunderligt. Det gnistrede i juvelerne. Enkelte personer bifaldt hende som en kvinde uden hjerte, uden temperament. Andre antog hende for at være en sjæl, som var blevet dybt såret, og derfor forsøgte at undgå ubarmhjertige skuffelser i fremtiden.

Jeg forsøgte forgæves at lægge disse tanker til side, men de vækkede min fantasi. Jeg så allerede grevinden nøgen for mig, i armene på en anden kvinde, med udslået hår og gispende. Blodet brændte i mine årer, sanserne blev omtågede, og jeg faldt ned på sofaen, som var jeg besvimet.

Jeg måtte gøre noget, men hvad?

Læs også novellerne Tur i lyngen og På flugt.
Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.
10,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal17 Sider
Udgivelsesdato25 okt. 2021
Udgivet afCupido
Sprogdan
ISBN epub9788726719260