Læs uddrag
Læs

Kærlighed og hævn - Del 2

Lykkejægeren Thomas Tamsin har alle dage jaget regnbuer, og da han dør i jagten på den største regnbue af dem alle, guldminerne i Australien, efterlader han sin moderløse datter varetægten hos sin arbejdsgiver, Charles Herrick.

Charles søn, Stirling, eskorterer Nora tilbage til Australien. Rejsen går forbi en landejendom kaldet Whiteladies, og Stirling synes at have en besynderlig besættelse af huset og dets beboere, en besættelse der skræmmer Nora. Endnu mere skræmmende bliver det, da Nora ankommer til Australien og finder ud af at familien Herricks’ hjem er en nøjagtig kopi af Whiteladies. Landstedet ejes af den stærke og mystiske Charles, kendt som Lynx på grund af sin dominerende personlighed og sin sensuelle magnetisme. Nora, der indtil da har troet, at hun var forelsket i Stirling, forvirres over sine følelser for Lynx.

Efterhånden som Herrick-familiens formue vokser, fører det Nora og Stirling endnu tættere på Charles’ besættelse: At få hævn over de mennesker, der sendte ham i eksil i Australien.

Dette er Kærlighed og Hævns del 2 af 2.

Victoria Holt (1906-1993), pseudonym for Eleanor Alice Burford Hibbert, var en af verdens mest elskede og mest produktive forfattere i sin levetid. Hun begyndte allerede at skrive som 17-årig, og en række af hendes tidlige noveller blev trykt i London-aviserne. Det var dog romaner i den historiske genre, der gav det internationale gennembrud, og i dag er hendes romaner solgt i over 50 millioner eksemplarer verden over.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal192 Sider
Udgivelsesdato01 okt. 2015
Sprogdan
ISBN epub9788711482995